Aktuellt / Senaste nytt

Snart dags för SkogsElmia: Välkommen till Sydveds monter!

Publicerad 2019-05-27

Nu närmar vi oss årets stora händelse för alla skogsintresserade, SkogsElmia 2019. Planera in ett besök i Sydveds monter 558! Som vanligt bjuder vi på kaffe, grillad korv och mängder av skoglig inspiration och kunskap.

Under de här dagarna vill vi skapa en härlig skoglig atmosfär i montern, och vi kommer göra allt vi kan för att få dig att känna dig som hemma.

Vi bjuder på kaffe, och korv som du själv får grilla vid någon av våra eldstäder. Ett tillfälle att stanna till och småprata både med någon av alla de Sydvedare som rör sig i montern eller med andra besökare som också gillar skog.

Informera dig om läget om granbarkborren och få reda på skogens framtida potential på olika sätt. Vi visar på en del nya produkter med skogen som råvara. En del redan på marknaden, och andra inom en snar framtid.

Välkommen till Sydveds monter!

27 maj 2019

  SkogsElmia 2019

 • Öppettider
  Torsdag 6 juni, kl. 9-17.
  Fredag 7 juni, kl. 9-17.
  Lördag 8 juni, kl 9-16.

  Plats
  I skogarna vid Bratteborg, 30 km söder om Jönköping.

  Skogmässan med skogsägandet i fokus. Mötesplatsen där du hittar produkter och tjänster för hela kedjan från frö till inmätning. Under några intensiva och underhållande dagar kan du testa och provköra nyheter, förbereda investeringsbeslut och knyta intressanta kontakter.