Aktuellt / Senaste nytt

Vi ses på SkogsElmia i juni!

Publicerad 2019-04-11

Tre dagar i juni med start på nationaldagen den 6 juni arrangeras SkogsElmia, Nordens ledande skogsmässa. Sydved är så klart på plats och bjuder i montern på en härlig skoglig känsla med grillad korv, kaffe och personliga möten. Välkommen att besöka oss!

Även denna gång är platsen för mässan Bratteborg gård, i skogarna söder om Jönköping. Under tre dagar har skogsägare, entreprenörer och andra med intresse för skog chansen att ta del av trender och innovationer inom skogsbruk. I fokus är själva skogsägandet.

Mässan har över 300 utställare och man räknar med uppåt 25000 besökare. Sydved välkomnar alla skogsintresserade till en monter fylld med inspiration för ett aktivt skogsbruk.

– Vi vill att skogsägarna ska stanna till i Sydveds monter och uppleva en härlig skoglig känsla med korvgrillning, kaffe och glad musik. Vi vill skapa en arena för personliga möten och skoglig inspiration, säger Sydveds Annsofie Öhman, som tillsammans med Annica Dolck Asplund är projektledare för Sydveds monter på mässan.

April 2019

    Om SkogsElmia 2019

  • När: 6–8 juni.
    Var: Bratteborg Gård, 3 mil söder om Jönköping.