Är du vår nästa virkesköpare i trakterna av Växjö och Alvesta?

Vill du bli en del av ett starkt skogsföretag och arbeta för ett aktivt och hållbart skogsbruk? På Sydveds distrikt Älmhult söker vi en självständig och framåt person som ser skogen som sin framtid.

Som virkesköpare är din främsta uppgift att köpa in virke av skogsägare inom ditt inköpsområde i Växjö kommun och Alvesta kommun. I ditt jobb ingår också att erbjuda skoglig rådgivning och service inom områden som plantering, röjning, gallring, avverkning, naturvård, skogsbruksplaner och skogsekonomi. Du produktionsleder avverkningarna inom ditt område och ansvarar för att utveckla samarbetet med dina entreprenörer.

Självständig och målinriktad

Du arbetar med hela kedjan; från första kontakt med skogsägaren till kontraktering, avverkning och redovisning. För att lyckas är du självständig, har ett personligt driv och är målinriktad. Du har lätt för att ta kontakt med nya människor och är duktig på att skapa och bibehålla långsiktiga relationer med dina leverantörer.

Härlig arbetsgemenskap!

Förutom skogligt kunnande, högskoleutbildning och/eller mångårig skoglig erfarenhet, värdesätter vi det personliga engagemanget. Du har ett intresse för skogsskötsel och tycker det är kul att göra affärer. Är du rätt person erbjuder vi anställning vid ett av landets mest intressanta skogsföretag med en härlig arbetsgemenskap och goda möjligheter till vidareutbildning.

Start för anställningen och stationeringsort bestäms efter överenskommelse.

Vill du veta mer?

Kontakta distriktschef Daniel Axelsson, tel 076-127 41 72, eller regionchef Oskar Swahn 070-508 27 08.

Välkommen med din ansökan senast 2021-07-01 till Ann-Carin Torkelsson. Vi arbetar med löpande urval under ansökningstiden.