Foto: Kerstin Jonsson

Foto: Kerstin Jonsson

Nu söker vi en skogsvårdsansvarig till Sydved

Sydved växer och nu söker vi en skogsvårdsansvarig. Är du redo att tillsammans med övriga skogsvårdsansvariga vara med i utvecklingen av ett nytt affärsområde för skogsvård och tjänster? Var med oss i utvecklingen av en hållbar framtidsbransch!

Det här är en ny tjänst i ett företag som befinner sig på en resa där vi utvecklar vårt arbetssätt och affärsverksamhet mot en ny spännande framtid. Vi erbjuder även god kompetensutveckling, bonussystem, friskvårdssatsningar och engagerade kollegor.

Rollen och vem vi söker

I rollen som skogsvårdsansvarig ingår du i ett team med hög service och stark entreprenörsanda. Teamet arbetar inom vårt nya affärsområde Skogliga tjänster, där vi gemensamt ansvarar för skogsvård och tjänsteutveckling för vår målgrupp skogsägare. I din roll arbetar du mycket nära våra virkesköpare och skogsvårdsentreprenörer. Det innebär att du ska ha en god samarbetsförmåga och gilla att arbeta serviceinriktat. God service, engagemang och enkelhet är självklara egenskaper hos dig. Du kommer även att vara aktiv ute på våra områden vilket periodvis kräver dagsresor i tjänsten.

Din profil

Vi ser gärna att du har en skoglig högskoleutbildning och/eller erfarenhet av skogligt arbete. Har du dessutom erfarenhet och stort intresse för skogsvård är det meriterande. Du gillar att arbeta strukturerat och ser nyfiket på nya utmaningar. Du har ett lösningsorienterat förhållningssätt och ett god erfarenhet av ett digitalt arbetssätt.

Är du rätt person erbjuder vi anställning vid ett av landets vassaste skogsföretag där vi erbjuder en bra introduktion, härlig arbetsgemenskap och goda möjligheter till personlig utveckling genom utbildning. Vi är ett hälsosamt företag som fokuserar på hälsa och välmående med friskvårdssatsningar och regelbundna hälsokontroller. Dessutom erbjuder vi hybrida arbetsmöjligheter med både kontor och jobb hemifrån.

Övrig information

Plats: Lämplig placeringsort inom den östra delen av Sydveds verksamhetsområde.

I denna rekrytering samarbetar Sydved AB med FSK People. Ansvarig rekryterare är Johan Sandahl. Ansök på www.fskpeople.se

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att ringa:
Chef Skogliga tjänster, Anders Ehrenström, tel. 070-552 49 29.
HR-chef Ann-Helen Segota Hansson, tel. 073-098 05 01.

    Kort om Sydved

  • Vi är ett skogsföretag som köper virke, erbjuder skoglig rådgivning och fullservice till skogsägare i södra Sverige. Sydvedare (kollegor på Sydved) har en tillåtande och uppmuntrande kultur, där vi varje dag arbetar för att främja ett långsiktigt hållbart skogsbruk.

    Sydved omsätter varje år cirka 3 miljarder kronor och anskaffar drygt 5,5 miljoner kubikmeter virke. Vi har närmare 18000 uppdragsgivare, omkring 800 anställda direkt eller indirekt i entreprenörsföretag samt ett 80-tal kunder i bruk, sågverk och värmeverk. Sydved ägs av Stora Enso och Ahlstrom.

    Genom åren har vi, med lång tradition och högt fokus på starka och hållbara affärssamarbeten byggt ett stabilt varumärke. Tillsammans med kunder och skogsägare strävar vi efter en hållbar och lönsam verksamhet.