Sydved söker virkesköpare till område öst

Vill du bli en del av ett starkt skogsföretag och arbeta för ett aktivt och hållbart skogsbruk med framtiden för sig? Är skogen ditt rätta element? Drivs du av att lyfta och utveckla affären? Till Sydveds område öst söker vi nu en självständig och framåt person som ser skogen som sin framtid.

Som virkesköpare är din främsta uppgift att köpa in virke av skogsägare inom ditt område i östra Vetlanda, Eksjö och Hultsfreds kommun. I ditt jobb ingår också att erbjuda skoglig rådgivning och service inom områden som plantering, röjning, gallring, avverkning, naturvård, skogsbruksplaner och skogsekonomi. Du produktionsleder avverkningarna inom ditt område och ansvarar för att utveckla samarbetet med dina entreprenörer.

Självständig och målinriktad

Du arbetar med hela kedjan; från första kontakt med skogsägaren till köp, avverkning och redovisning. För att lyckas är du självständig, har ett personligt driv och är målinriktad.

Du har lätt för att ta kontakt med nya människor och är duktig på att skapa och bibehålla långsiktiga relationer med dina leverantörer.

Härlig arbetsgemenskap!

Förutom skogligt kunnande, högskoleutbildning och/eller mångårig skoglig erfarenhet, värdesätter vi det personliga engagemanget. Du har ett intresse för skogsskötsel och tycker det är kul att göra affärer. Är du rätt person erbjuder vi anställning vid ett av landets mest intressanta skogsföretag med en härlig arbetsgemenskap och goda möjligheter till vidareutbildning.

Start för anställningen bestäms efter överenskommelse.

Ansökan!

I denna rekryteringen samarbetar vi med Finnveden Säljkraft AB. Ansvarig rekryterare är Johan Sandahl 0370-302501. Ansök på www.finnvedensaljkraft.se.