Foto: Sara Landstedt

Foto: Sara Landstedt

Sydved växer och söker virkesköpare till område Nord

Var med oss i utvecklingen av en hållbar framtidsbransch. Sydved växer och nu söker vi flera virkesköpare till område Nord. Du ska vara en affärsmässig, handlingskraftig och relationsskapande person, som ser skogen som din framtid.

Som virkesköpare är din främsta uppgift att köpa in virke av skogsägare inom ditt område. Vi söker dig som vill verka i området från Lidköping och Skara i söder till Örebro i norr. I ditt jobb ingår också att erbjuda skoglig rådgivning och service inom områden som plantering, röjning, gallring, avverkning, naturvård, skogsbruksplaner och skogsekonomi. Du produktionsleder avverkningarna inom ditt område och ansvarar för att utveckla samarbetet med dina entreprenörer.

Självständig och målinriktad

För att lyckas är du självständig, har ett personligt driv och är målinriktad. Du arbetar med hela kedjan; från första kontakt med skogsägaren till köp, avverkning och redovisning. Du har lätt för att ta kontakt med nya människor och är duktig på att skapa och bibehålla långsiktiga relationer med dina leverantörer.

Härlig arbetsgemenskap!

Förutom skogligt kunnande, högskoleutbildning och/eller mångårig skoglig erfarenhet, värdesätter vi det personliga engagemanget. Du har ett intresse för skogsskötsel och tycker det är kul att göra affärer. Är du rätt person erbjuder vi anställning vid ett av landets vassaste skogsföretag där vi erbjuder en bra introduktion, härlig arbetsgemenskap och goda möjligheter till personlig utveckling genom utbildning.

Vi är ett hälsosamt företag som fokuserar på hälsa och välmående med friskvårdssatsningar och regelbundna hälsokontroller. Dessutom erbjuder vi hybrida arbetsmöjligheter med både kontor och jobb hemifrån.

Övrigt

Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid, 100%

Stämmer detta in på dig? Vi hoppas det! Skicka in din ansökan så snart som möjligt då vi löpande gör ett urval. I denna rekrytering samarbetar Sydved med FSK People och Johan Sandahl. Ansök snarast på www.fskpeople.se

    Kort om Sydved

  • Sydved köper virke och erbjuder skoglig fullservice till skogsägare i södra Sverige. Bolaget omsätter varje år cirka 3 miljarder kronor och anskaffar drygt 5,5 miljoner kubikmeter virke. Vi har närmare 18 000 uppdragsgivare, omkring 800 anställda direkt eller indirekt i entreprenörsföretag samt ett 80-tal kunder i bruk, sågverk och värmeverk. Sydved ägs av Stora Enso och Ahlstrom.

    Genom åren har vi, med lång tradition och högt fokus på starka och hållbara affärssamarbeten byggt ett stabilt varumärke. Tillsammans med kunder och skogsägare strävar vi efter en hållbar och lönsam verksamhet.