Vi söker en virkesköpare till område Öst

Till område Öst på Sydved söker vi nu en affärsmässig, handlingskraftig och relationsskapande person som ser skogen som sin framtid. Som virkesköpare är din främsta uppgift att köpa in virke av skogsägare inom i ditt område, som är kring Nybro och Lenhovda.

I ditt jobb ingår också att erbjuda skoglig rådgivning och service inom områden som plantering, röjning, gallring, avverkning, naturvård, skogsbruksplaner och skogsekonomi. Du produktionsleder avverkningarna inom ditt område och
ansvarar för att utveckla samarbetet med dina entreprenörer.

Självständig och målinriktad

För att lyckas är du självständig, har ett personligt driv och är målinriktad. Du arbetar med hela kedjan; från första kontakt med skogsägaren till köp, avverkning och redovisning. Du har lätt för att ta kontakt med nya människor och är duktig på att skapa och bibehålla långsiktiga relationer med dina leverantörer.

Härlig arbetsgemenskap!

Förutom skogligt kunnande, högskoleutbildning och/eller mångårig skoglig erfarenhet, värdesätter vi det personliga engagemanget. Du har ett intresse för skogsskötsel och tycker det är kul att göra affärer.

Är du rätt person erbjuder vi anställning vid ett av landets vassaste skogsföretag där vi erbjuder en bra introduktion, härlig arbetsgemenskap och goda möjligheter till personlig utveckling genom utbildning.

Vi är ett hälsosamt företag som fokuserar på hälsa och välmående med friskvårdssatsningar och regelbundna hälsokontroller. Dessutom erbjuder vi hybrida arbetsmöjligheter med både kontor och jobb hemifrån.
Start: Enligt överenskommelse.
Omfattning: Heltid, 100 %.

Stämmer detta in på dig? Vi hoppas det! Skicka in din ansökan så snart som möjligt då vi löpande gör ett urval. I denna rekrytering samarbetar Sydved med FSK People och Johan Sandahl.
Ansök snarast på www.fskpeople.se

    Om Sydved

  • Sydved har en stark position och är ett av landets mest intressanta skogsföretag. Genom åren har vi, med lång tradition och högt fokus på starka och hållbara affärssamarbeten byggt ett stabilt varumärke. Tillsammans med kunder och skogsägare strävar vi efter en hållbar och lönsam verksamhet.