Foto: iStock

Foto: iStock

Vi söker virkesköpare till område väst på Sydved

Vill du bli en del av ett starkt skogsföretag och arbeta för ett aktivt och hållbart skogsbruk med framtiden för sig? Är skogen ditt rätta element? Drivs du av att lyfta och utveckla affären? Då kan den här tjänsten som virkesköpare på Sydveds område väst vara något för dig!

Vi söker en självständig och framåt person som ser skogen som sin framtid.

Som virkesköpare är din främsta uppgift att köpa in virke av skogsägare inom ditt område som sträcker sig mellan Göteborg, Bollebygd, Kungälv och Alingsås. I ditt jobb ingår också att erbjuda skoglig rådgivning och service inom områden som plantering, röjning, gallring, avverkning, naturvård, skogsbruksplaner och skogsekonomi. Du produktionsleder avverkningarna inom ditt område och ansvarar för att utveckla samarbetet med dina entreprenörer.

Självständig och målinriktad

För att lyckas är du självständig, har ett personligt driv och är målinriktad. Du arbetar med hela kedjan; från första kontakt med skogsägaren till köp, avverkning och redovisning.

Du har lätt för att ta kontakt med nya människor och är duktig på att skapa och bibehålla långsiktiga relationer med dina leverantörer.

Härlig arbetsgemenskap!

Förutom skogligt kunnande, högskoleutbildning och/eller mångårig skoglig erfarenhet, värdesätter vi det personliga engagemanget. Du har ett intresse för skogsskötsel och tycker det är kul att göra affärer. Är du rätt person erbjuder vi anställning vid ett av landets mest intressanta skogsföretag med en härlig arbetsgemenskap och goda möjligheter till vidareutbildning.

Start enligt överenskommelse.

I denna rekrytering samarbetar Sydved med FSK Rekrytering och Johan Lyckaro & Johan Sandahl. Skicka in din ansökan så snart som möjligt då vi löpande gör ett urval. Sista ansökningsdag är 6 mars.