Virkesinköpare till Ljungby och Värnamo kommun

Sydved satsar framåt och söker en utåtriktad virkesinköpare i främst Kronobergs län. Inköpsområdet omfattar delar av Ljungby kommun och Värnamo kommun.

Vår nuvarande virkesköpare i detta område går vidare till andra utmaningar inom koncernen. Vi söker därför en efterträdare som virkesköpare i delar av Ljungby och Värnamo kommun.

Det är ett väl etablerat inköpsområde och vår nuvarande virkesköpare är med vid introduktionen när du tar över stafettpinnen. Inköpsområdet har stor potential, och är viktigt och strategiskt för att anskaffa råvara till Sydveds ägares industrier. Det är placerat mellan våra ägares massa- och pappersindustrier Stora Enso Hylte och Stora Enso Nymölla.

Förutom att du köper in virke av skogsägare inom ditt område, erbjuder du också skoglig rådgivning och fullservice inom skogsvård. Det är också du som produktionsleder avverkningarna och ansvarar för att utveckla affärskonceptet inom ditt område.

Självständig och målinriktad

Du arbetar med hela kedjan; från första kontakt med skogsägaren till köp, avverkning och fullgjort kontrakt. För att lyckas tror vi att du är självständig, har ett personligt driv och är målinriktad. Du har lätt för att ta kontakt med nya människor, trivs med att möta andra människor och är duktig på att skapa och bibehålla långsiktiga relationer.

Härlig arbetsgemenskap

Förutom skogligt kunnande, högskoleutbildning eller mångårig skoglig erfarenhet, värdesätter vi det personliga engagemanget.

Är du rätt person erbjuder vi anställning vid ett av landets mest intressanta skogsföretag med en härlig arbetsgemenskap och goda möjligheter till vidareutbildning.

Start för anställningen och stationeringsort bestäms efter överenskommelse.

    Vill du veta mer?

  • Kontakta distriktschef Oskar Swahn, tel. 070-508 27 08, eller regionchef Pär Johansson tel. 070-681 56 72.

    Välkommen med din ansökan så snart som möjligt. Urval görs löpande. Skicka ansökan till Ann-Carin Torkelsson, e-post: ann-carin.torkelsson@sydved.se