Sydved söker virkesköpare till Kronoberg/Skåne

Vi kan utlova ett arbete där den ena dagen inte är den andra lik. Vi ger dig möjligheten att bygga spännande relationer med markägare i en av Sveriges viktigaste branscher. Det är en bransch som kombinerar hållbarhet, ny teknik och utveckling. På Sydved får du resurserna som krävs för att lyckas och du blir en nyckelperson för företagets fortsatta tillväxt. Sydved är ett stabilt skogsföretag med blicken framåt. Vi vill vara nära och delaktiga i branschens utveckling tillsammans med kunder och skogsägare.

Som virkesköpare är din främsta uppgift att köpa in virke av skogsägare inom ditt område. Vi söker dig som vill verka inom området Kronobergs län eller Skåne. I ditt jobb ingår också att erbjuda skoglig rådgivning och service inom områden som plantering, röjning, gallring, avverkning, naturvård, skogsbruksplaner och skogsekonomi. Du produktionsleder avverkningarna inom ditt område och ansvarar för att utveckla samarbetet med dina entreprenörer.

Självständig och målinriktad
För att lyckas är du självständig, har ett personligt driv och är målinriktad. Du arbetar med hela kedjan; från första kontakt med skogsägaren till köp, avverkning och redovisning. Du har lätt för att ta kontakt med nya människor och är duktig på att skapa och bibehålla långsiktiga relationer med dina leverantörer.

Härlig arbetsgemenskap!
Förutom skogligt kunnande, högskoleutbildning och/eller mångårig skoglig erfarenhet, värdesätter vi det personliga engagemanget. Du har ett intresse för skogsskötsel och tycker det är kul att göra affärer. Är du rätt person erbjuder vi anställning vid ett av landets mest framåtlutade skogsföretag där vi erbjuder en bra introduktion, härlig arbetsgemenskap och goda möjligheter till personlig utveckling genom utbildning. Vi är ett hälsosamt företag som fokuserar på hälsa och välmående med friskvårdssatsningar och regelbundna hälsokontroller. Dessutom erbjuder vi hybrida arbetsmöjligheter med både kontor och jobb hemifrån.

Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid, 100%
Placeringsort: Vi har möjligheten att tillsätta tjänster på områden i både Kronoberg och Skåne.

Ansökan
Stämmer detta in på dig? Vi hoppas det! Skicka in din ansökan så snart som möjligt då vi löpande gör ett urval. I denna rekrytering samarbetar Sydved med FSK People och Johan Sandahl. Ansök snarast på www.fskpeople.se

Sista ansökningsdag är 22 september.

    Om Sydved

  • Sydved köper virke och erbjuder skoglig fullservice till skogsägare i södra Sverige. Bolaget omsätter årligen ca 3 miljarder kronor och anskaffar drygt 5,5 miljoner kubikmeter virke. Vi har närmare 18 000 uppdragsgivare, omkring 800 anställda direkt eller indirekt i entreprenörsföretag samt ett 80-tal kunder i bruk, sågverk och värmeverk. Sydved ägs av Stora Enso och Ahlstrom.