Virkesköpare till södra/centrala delarna av Kronobergs län

Till område Mitt på Sydved söker vi nu en affärsmässig, handlingskraftig och relationsskapande person som ser skogen som sin framtid. Som virkesköpare är din främsta uppgift att köpa virke av skogsägare i ditt område. Vi söker dig som vill arbeta i södra/centrala delarna av Kronobergs län.

I ditt jobb ingår att erbjuda skoglig rådgivning och service inom områden som plantering, röjning, gallring, avverkning, naturvård, skogsbruksplaner och skogsekonomi. Du produktionsleder avverkningar inom ditt område och ansvarar för att utveckla samarbetet med dina entreprenörer.

Är du självständig och målinriktad?

För att lyckas är du självständig, har ett personligt driv och är målinriktad. Du arbetar med hela värdekedjan: från första kontakt med skogsägaren till köp, avverkning och administrativ redovisning. Du har lätt för att ta kontakt med nya människor och är duktig på att skapa och bibehålla relationer med dina leverantörer.

Skogliga kunskaper gärna från högskola och/eller mångårig skoglig erfarenhet är meriterande, vi lägger även stort värde vid dig som person och ditt personliga engagemang. Du har intresse för skogsskötsel och gillar att göra affärer.

Vi erbjuder dig härlig arbetsgemenskap!

Är du rätt person erbjuder vi anställning vid ett av landets mest framåtlutade skogsföretag, där vi erbjuder bra introduktion, härlig arbetsgemenskap och goda möjligheter till personlig utveckling genom utbildning.

Vi är ett hälsosamt företag som fokuserar på hälsa och välmående med friskvårdssatsningar och regelbundna hälsokontroller. Dessutom erbjuder vi hybrida arbetsmöjligheter med både kontor och jobb hemifrån.

Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid, 100%

    Stämmer detta in på dig?

  • Vi hoppas det! Skicka in din ansökan så snart som möjligt då vi löpande gör ett urval. Ansök snarast på ansokan@sydved.se.

    Sista ansökningsdag är 31 augusti 2024.

    Har du frågor om tjänsten kan du vända dig till områdeschef Håkan Svensson 070-674 74 75 eller maila dina frågor till ansokan@sydved.se