Digitala tjänster

Logga in på Min skog, dina personliga sidor här på sydved.se. En av flera digitala tjänster som Sydved erbjuder. Ladda också ner vår app (som heter just, Sydved) för skogsägare och få ännu bättre koll på din skog.

Min skog

Min skog är en avgiftsfri tjänst för alla som samarbetar med Sydved. Ger dig ännu bättre koll på dina skogliga uppdrag med oss. Som inloggad kan du:

  • Se din skogsbruksplan – och göra noteringar.
  • Om du inte har en skogsbruksplan ser du istället din fastighetskarta.
  • Få fakta om pågående och avslutade uppdrag. Du ser även dina mätbesked.
  • Se ut- och inbetalningar, aktuella fakturor, få koll på fordringar, skulder och balans på innehållna medel.
  • På överblick av dina eventuella åtgärdsförslag.

Logga in på Min skog

Sms under pågående avverkning

Bor du långt bort från din skog eller vill ha full koll på när Sydved ska gallra eller föryngringsavverka i din skog? Med vår tjänst Skogen Live, får du genom sms information om vad som händer i den aktuella avverkningen. Alla leverantörer som har ett pågående uppdrag kommer att få sms och ingen registrering krävs.

Läs mer om Skogen Live

Sydveds app för skogsägare

Sydveds app ger dig som skogsägare ännu bättre koll på din skog. Med appen i mobilen ser du fastighetsgränser när du strövar i din skog. Och med en skogsbruksplan blir nyttan ännu större. Du loggar in enkelt med mobilt bank-id.

Glöm inte ladda ner nya appen!

Sedan ett tid tillbaka har vi en ny app "Sydved" som ersätter våra tre tidigare appar. Under en övergångsperiod har det gått att använda den gamla appen Min skog, men den har nu stängts ned helt. Så gå in på App Store eller Google Play och ladda ner den nya appen! (Du har samma inloggningsuppgifter till den nya appen som till den gamla.)