Aktuellt / Senaste nytt

Ann-Helen Segota är ny chef för HR och affärsstöd

Publicerad 2022-03-09

Nu välkomnar vi Ann-Helen Segota, ny chef för HR och affärsstöd, till Sydved! Hon beskriver sig själv som en västgöte som hittat tillbaka till hjärtat i Småland, och ser fram att vare en del i ett starkt företag som jobbar med skogen, framtidens råvara.

Närmast kommer Ann-Helen från fastighetsbranschen och Cernera fastigheter och en tjänst som HR- och hållbarhetschef. Hon har arbetat med HR-frågor i snart 20 år, både i kommunala och internationella sammanhang. Tillsammans med sin blivande man Bo bor hon i hus i Brämhult utanför Borås. I familjen finns också de två egna barnen Victoria och Lucas, och bonusbarnen Joakim och Josefin, med familjer.

Vad lockade med att jobba på Sydved?

– Sydved är ett starkt företag som jobbar med framtidens råvara, skogen. Själva tjänsten tyckte jag var intressant, då det är en kombo mellan HR och affärsutveckling. Nu hoppas jag kunna bidra med att ta Sydved framåt, och bli en ännu mer modern och attraktiv arbetsgivare. Att börja jobba i Småland känns också lite som att komma hem, då jag har rötterna i Gislaved.

När du inte jobbar, vad gör du då?

– Jag tränar på gym, promenerar, läser böcker och umgås med nära och kära.

Har du någon speciell relation till skogen?

– Jag älskar att gå i skogen! Bo och jag rör oss mycket ute i skogen och naturen. Är en västgöte som hittat tillbaka till hjärtat i Småland!

Text: Annsofie Öhman