Aktuellt / Senaste nytt

Att äga skog på distans

Publicerad 2019-08-20

Det går alldeles utmärkt att bedriva ett aktivt skogsbruk fastän man bor långt från sin skogsfastighet. På Sydved har vi flera värdefulla digitala hjälpmedel som gör att du kan ha bra koll på din skog. Du får också en kontaktperson, din Sydvedare, för alla skogliga frågor.

Vi vill att det ska vara enkelt att äga skog – oavsett om man är boende på sin fastighet eller bor långt från sin skogsfastighet. På Sydved satsar vi på nya digitala tekniklösningar, för att du ska få ännu bättre koll på dina affärer med oss.

Din Sydvedare

En kontakt, din Sydvedare, för allt som rör ditt skogsbruk. Han eller hon arbetar med hela kedjan – från första kontakt till fullgjort kontrakt.

Min skog

En avgiftsfri tjänst för alla som samarbetar med Sydved. På dina personliga sidor Min skog hittar du information om dina affärer med oss. Där samlas information om din fastighet, aktuella avverkningsuppdrag, volymer, kartor med mera. Och har du en skogsbruksplan så finns den där också.
Logga in på Min skog

Sydveds app för skogsägare

Appen Min skog, ger dig ännu bättre koll på din skog. Med appen i mobilen ser du fastighetsgränser när du strövar i din skog. Och med en skogsbruksplan blir nyttan ännu större. Logga in enkelt med mobilt bank-id.

Magasinet Aktivt Skogsbruk

Sydveds magasin för alla som vill bedriva ett aktivt skogsbruk. Både med skoglig kunskap och inspiration till dig som gillar skog.

Foto: Örjan Henriksson