Aktuellt / Senaste nytt

Nicklas Bennström ny virkesköpare på Sydved

Publicerad 2024-01-19

Nicklas Bennström, som är ny virkesköpare på område Syd, ser nu framemot att träffa alla glada, engagerade skogsägare i sitt område.

Nicklas kommer vara verksam i trakterna kring Markaryd, Hinneryd, Traryd och Torpa.

Berätta lite om dig själv!

– Jag är en smålänning som nu permanent har flyttat till släktgården i Applehult utanför Visseltofta. Där bor jag med min sambo Marianne och vår strävhåriga tax Gnista. Jag har två utflugna barn.

Vad gjorde du innan du kom till Sydved?

– Innan jag började på Sydved så jobbade jag med Sedumtak och vegetationslösningar på Veg Tech. Jag har också ett förflutet inom möbelsnickeribranschen så när tid ges är det kul att sätta händerna i något möbelämne.

Vad gör du på fritiden?

– På fritiden gillar jag att odla, både i växthus och på friland. Sen har jag alltid varit intresserad av skog, djur och natur. Jag har även egen skog som jag är i en hel del och har också ett brinnande intresse för jakt och fiske.

Varför sökte du dig till Sydved?

– Jag har ju alltid varit intresserad av skog och har haft mycket kontakt med Sydved genom åren. Jag har tyckt att det har varit bra företag som det har varit mycket trevligt att ha att göra med. Tänkt många gånger genom åren att detta är ett jobb som verkar himla kul och intressant. Så när jag såg att det var en tjänst ute så kändes det naturligt att söka jobbet och det känns fantastiskt bra att numera vara en del i detta företag!

Vad ser du framemot i ditt nya jobb?

– Träffa nya kollegor, entreprenörer och inte minst alla glada engagerade skogsägare!

Kontakta Nicklas om du har skogliga frågor eller vill göra affär!