Projektgruppen för  Sydveds monter på SkogsElmia; Amanda Hill, Annica Dolck Asplund, Annsofie Öhman och Daniel Fellenius.

Projektgruppen för Sydveds monter på SkogsElmia; Amanda Hill, Annica Dolck Asplund, Annsofie Öhman och Daniel Fellenius.

Aktuellt / Senaste nytt

Sydved vann hållbarhetspris

Publicerad 2020-01-21

Sydved blev utsedd till bästa utställare i Elmia Spark Award, i klassen Årets hållbarhetstänk. Detta för Sydveds mässdeltagande på SkogsElmia i juni 2019.

Elmia Spark Award är ett helt nyinstiftat pris för bästa utställare 2019. Femton företag var nominerade av tusentals utställande företag och organisationer.

– Med det här priset vill vi lyfta goda exempel och skapa förebilder. Duktiga utställare stärker mässorna och sporrar övriga utställare till att använda mässmediet fullt ut, säger Lotta Frenssen, vd för Elmia.

Juryns motivering till att välja Sydved i klassen Årets hållbarhetstänk / Sustainable exhibitor of the year var:
På ett pedagogiskt och intressant sätt lyckades Sydved både undervisa och underhålla sina besökare under SkogsElmia. När besökarna lämnade Sydveds monteryta visste de mycket mer om Sydveds hållbarhetstänkande. En ny och mer hållbar värld hade öppnat sig.

– Genom ett aktivt skogsbrukande har vi en fantastisk berättelse att förmedla, säger Daniel Fellenius som är marknadschef på Sydved. Alltifrån att den växande skogen binder koldioxid, till alla produkter och nya innovationer som man kan göra av skogen.

Till sist vill vi i projektgruppen rikta ett stort tack både till våra samarbetspartners som var med och gjorde att det blev en så lyckad mässa, och till alla er som besökte vår monter!

När besökarna lämnade Sydveds monteryta visste de mycket mer om Sydveds hållbarhetstänkande. En ny och mer hållbar värld hade öppnat sig.