Mitt

Vi är virkesköpare i ditt område och vi kommer gärna ut till dina marker för att prata om allt från gallring till skogsplanering över en kopp kaffe. Välkommen att höra av dig! (PS. All vår skogliga rådgivning är kostnadsfri.)

Hitta din lokala virkesinköpare

Vill du göra affär med oss? I behov av plantering, röjning eller annan skoglig service? Kontakta virkesinköparen inom det område där du har din fastighet för affär eller skoglig rådgivning.

Välj rätt område genom att klicka på kartan.

Kontakt för område Mitt

Sydved AB

Hulukvarn 10
554 75 Jönköping
Visa på karta

Vaktgatan 4
343 34 Älmhult
Visa på karta

Fakturaadress

Leverantörsfakturor
Box 626
551 18 Jönköping

Skogligt kunnande

Din Sydvedare har gediget kunnande om bland annat: gallring, avverkning, skogsvård, naturvård, virkessortiment och skoglig ekonomi. Inte sällan bor Sydvedaren inom sitt ansvarsområde, vilket borgar för god lokalkännedom.

Enkla och snabba kontaktvägar

En stor fördel med bara en kontakt är att det blir enkla och snabba kontaktvägar. Du kontaktar din Sydvedare via telefon, mejl eller dina egna sidor Min skog.

Kostnadsfri rådgivning

Din Sydvedare träffar dig gärna för kostnadsfri skoglig rådgivning. Fråga om allt från plantering till föryngringsavverkning – och lite till. Krävs fördjupad kunskap kan vi anlita någon av experterna inom vårt nätverk.