Jobb och karriär

På Sydved är personalen den viktigaste pusselbiten. Oavsett om du jobbar som virkesköpare eller har någon annan befattning är det ett stort ansvar. Vi söker främst personer med skoglig utbildning och/eller skoglig erfarenhet. Sök våra lediga jobb eller skicka in en intresseanmälan!

Vi vill vara en bra och ansvarsfull arbetsgivare. Därför är det viktigt att vi har bra ledare och att våra medarbetare har möjlighet att påverka sin arbetssituation, har tillgång till kompetensutveckling och jobbar i en bra och säker arbetsmiljö.

Öppna sinnen

På Sydved inkluderar vi varandra och är öppna för allas tankar. Vi tycker att det är bra om du vill vara med och bidra med initiativ och idéer som rör affärsmässighet, produktivitet och arbetstillfredsställelse.

Bra balans arbete och privatliv

Vi försöker på olika sätt underlätta för våra medarbetare att skapa en bra balans mellan arbete och privatliv.​

Din bakgrund

Vi söker främst dig med skoglig utbildning och/eller skoglig erfarenhet, men även du som är utbildad inom exempelvis IT, logistik, ekonomi, personal och marknadskommunikation.

    Kontakta

  • Maila personligt brev och CV till Ann-Helen Segota Hansson, chef för HR och affärsstöd. Du når också Ann-Helen på tel. 073-098 05 01.