Plats för dig.

Att jobba på Sydved är att ha skogen som arbetsplats

Vi köper virke av skogsägare och erbjuder service och rådgivning kring skogsbruk till våra kunder. Många av oss spenderar arbetsdagarna tillsammans med skogsägare bland mossa och träd. Andra gör skogligt arbete på något av våra kontor. I allt vi gör står vi för hållbart skogsbruk där det råder balans mellan miljö och produktion.

Välj filer
Du kan ladda upp max 3 filer. En fil får inte vara större än 9 MB.

Vi vill gärna hålla kontakten med dig.

Fyll i dina kontaktuppgifter i formuläret om du tycker att det är okej att vi sparar dina uppgifter och skickar en hälsning från vår värld ibland. Söker du sommarjobb eller kanske praktikplats på Sydved vill vi gärna att du skriver det i meddelanderutan och bifogar ett personligt brev eller CV.

Om du är intresserad av att söka jobb hos oss kan du läsa mer om våra lediga jobb just nu. Där hittar du också kontaktuppgifter för att göra en spontanansökan.

Oavsett om du söker dig till oss för ett jobb på något av våra kontor, eller drömmer om skogen som arbetsplats, så är vi en plats för fortsatt lärande och utveckling.

Vi vill vara en plats där individer uppskattas och utvecklas. Vi förhåller oss till varandra på ett sätt som gör det möjligt att få plats, ta plats och ge plats. Olikheter berikar oss. Här på Sydved är alla med och bidrar till att göra oss bättre.
Skogen inspirerar oss till att fortsätta växa.